Sloepverhuur

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer in Arnemuide ligt prachtig gelegen aan het uitgestrekte Veerse Meer. Een geweldige locatie voor een gezellig dagje uit met vrienden, familie en kennissen. Verken het Veerse meer met onze 12 persoons sloep! Maak uw dag compleet met onze Borrel- of Hapjesmand boordevol lekkers zoals Fletcher Cuvee Rosé, kaasstengels, broodjes, frisdranken en nog veel meer.

De sloep is 7,5 mtr. lang, te besturen zonder vaarbewijs, voorzien van boegschroef en JBL geluidsinstallatie om tijdens het varen ook lekker te genieten van uw eigen mee gebrachte muziek (USB & 3.5mm audio jack aansluiting).

 


 

 

Extra mogelijkheden

 

Borrel- en Hapjesmand 
Borrelmand voor 4 personen - Vanaf € 39,50:
Fletcher Cuvee Rosé, bier, frisdrank, kaasstengels, gemengde nootjes

Hapjesmand voor 4 personen - Vanaf € 65,00
Fletcher Cuvee Rosé, bier, frisdrank, kaasstengels, gemengde nootjes, assorti van kaas, chorizo & gedroogde ham, landbrood met aioli

Zakenlunch op het Veerse Meer?
Combineer uw vergaderarrangement eens met een heerlijke lunch midden op het Veerse Meer. Met of zonder kapitein, zelf varen of door ons gevaren worden. Alles is mogelijk. 

Fletcher Pommery iSloep

Sinds kort beschikken wij ook over een prachtige Fletcher Pommery iSloep. Varen met deze Rapida 990 is een ware belevenis. Of het nou gaat om een relaxte tocht over het Veerse Meer of met flinke snelheid over open water, onze Pommery iSloep is bij uitstek dé keuze voor de watersporter die kiest voor luxe, gemak en snel.

De Fletcher Pommery iSloep beschikt over ruime en comfortabele zitplaatsen met dikke kussens en verstelbare tafels. Via het aan weerszijde gelegen gangpad kunt u gemakkelijk komen bij het grote zonnedek dat overloopt naar het teakhouten zwemplateau. Omdat voor de Pommery sloep een vaarbewijs nodig is wordt deze gevaren door een medewerker van het hotel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Een prachtige sloep met een geweldige uitstraling voor een heerlijke dag op het Veerse Meer.
 


 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.